door naar tekst

logo

Toegankelijkheid

Tekengrootte

De lettergrootte van de tekst op deze website kan naar believen worden aangepast.

Dit kunt u op verschillende manieren doen:

1. Klik op een van de drie 'A'-knoppen onderaan de pagina.
  2. Maak gebruik van de sneltoetsen.
  3. Klik in de taakbalk van uw browser op “Beeld” en vervolgens op “Tekengrootte” om het gewenste formaat te selecteren.
  4. Als u beschikt over een muis met een scrollwiel, dan kunt u de tekengrootte ook aanpassen door de “Control”-toets op uw toetsenbord ingedrukt te houden en tegelijkertijd het wieltje te draaien.

Sneltoetsen

De meeste webbrowsers leiden u rechtstreeks naar specifieke links wanneer bepaalde toetsencombinaties worden ingedrukt (sneltoetsen).

In Windows moet u daarvoor de gewenste Alt+sneltoets indrukken (voor Internet Explorer ook Enter).
In de browser Fire Fox gebruikt u de toetsen Shift+Alt+sneltoets.
Op een Macintosh-computer gebruikt u Ctrl+sneltoets.

Hieronder een overzicht van alle sneltoetsen:

Sneltoets Bestemming
h Homepage
c Contactformulier
m Sitemap
? Help
l Taal wijzigen
p Persberichten
v Vacatures
- Tekengrootte wijzigen in klein (standaard)
* Tekengrootte wijzigen in normaal
+ Tekengrootte wijzigen in groot
1 Producten en Diensten
2 Investor Relations
3 Corporate Info
Over ERIKS

This is a printed version of ERIKS nv.
© ERIKS nv, 2016.