door naar tekst

logo

Kies een groter lettertype

U kunt deze site desgewenst in een groter of kleiner letterformaat bekijken.

U kunt dit doen op twee manieren:

1. U kunt in de werkbalk van uw browser op "beeld" en vervolgens op "tekengrootte" klikken en het letterformaat kiezen dat u het prettigst vindt.
  2. Als u een muis met een scrollwieltje heeft, kunt u het letterformaat ook vergroten of verkleinen door de "Control" knop op uw toetsenbord ingedrukt te houden en aan het wieltje te draaien.

This is a printed version of ERIKS nv.
© ERIKS nv, 2016.